← terug naar overzicht

Vacature - Heier

Werken in de waterbouw is jouw passie. Je bent graag buiten aan het werk, het liefst op het water en daarnaast ben je wel in voor een fysieke uitdaging. Je hebt een dosis humor en je vindt gezelligheid met jouw collega’s erg belangrijk. Komt dit je bekend voor? Dan is de functie van heier wellicht iets voor jou!


Als heier werk je in een team met een ervaren schipper en kraanmachinist. Je zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van onder andere damwanden, hei- en buispalen. Jij bent als heier de ogen en oren van de kraanmachinist. Goed kunnen communiceren en samenwerken is daarom ontzettend belangrijk en cruciaal voor de veiligheid.


Naast dat je betrokken bent bij funderingswerkzaamheden voor veel verschillende projecten, ben je ook betrokken bij diverse hijs- en constructieve afbouw werkzaamheden. Deze diversiteit van zowel werkzaamheden als projecten maakt deze baan zo uitdagend!


Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met grote zelfstandigheid, waarbij je terecht komt in een gezellig team met een informele werksfeer. Wij bieden daarnaast ontwikkelingsmogelijkheden binnen en buiten je functie en uitstekende arbeidsvoorwaarden!


Jouw profiel

-         Ervaring met hei-, hijs- en constructiewerkzaamheden bij voorkeur vanaf het water

-         Technisch vaardig en beheerst optredend in een klein team met schipper en kraanmachinist

-         In het bezit van een VCA-certificaat of bereidheid om dit te halen


Meer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van heier iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Indy.


Over ons 

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.

 

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

Solliciteren