← terug naar overzicht

Vacature - Werkvoorbereider - Calculator Jetmix

Wij zijn op zoek naar een Calculator - Werkvoorbereider! Haal jij je plezier uit het scoren van werken door je eigen uitmuntende calculaties? Ben jij nadrukkelijk op zoek naar de combinatie van Calculeren en Werkvoorbereiding? Dan is dit misschien de baan voor jou!Wat ga je doen?

Binnen deze functie analyseer je projecten ter bepaling van het ontwerp, onze werkwijze en de kostprijs. Hiervoor heb je direct contact met opdrachtgevers en werk je nauw samen met je collega's. voor de binnengehaalde projecten verricht je de werkvoorbereiding middels het opstellen van berekeningen en detailleren van constructieonderdelen (Autocad). Daarnaast lever je een continue actieve bijdrage aan de optimalisatie va onze werkprocessen en ons bedrijf.


Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met grote zelfstandigheid, waarbij je terecht komt in een jong team met een informele werksfeer. Wij bieden daarnaast ontwikkelingsmogelijkheden binnen en buiten je functie.

 

Wat je verder mag verwachten:

·        Goed marktconform salaris

·        Arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw waaronder 40 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

·        Een auto van de zaak

·        Pensioenregeling

·        Een fulltime functie

·        Ruime opleidingsmogelijkheden

·        Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert

 

Wat breng je mee?

· Affiniteit met geotechniek

· Een praktische, gemotiveerde instelling

 

Meer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van Calculator - Werkvoorbereider iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Berrie van de Wiel of Miranda Visser, afdeling HR, via 0183 – 50 56 66.


Jetmix is funderingsspecialist met alle kennis en kunde in eigen huis, om voor onze opdrachtgevers een duurzaam product te realiseren. Dit doen wij door mee te denken met onze klanten en onze uitvoeringstechnieken constant te optimaliseren. Jetmix is een groeiend bedrijf en voert zijn projecten uit door heel Nederland. Ga naar onze website www.jetmix.nl voor meer informatie.

Solliciteren