← terug naar overzicht

Vacature - (Junior) Projectcoördinator

Werken aan diverse waterbouw projecten met veel mogelijkheden om door te groeien? Dan is de baan van projectcoördinator iets voor jou. Samen met je team werk je aan verschillende projecten op het gebied van grond-, bagger- en funderingswerken, daarnaast krijg je steeds meer verantwoordelijkheid in je werkzaamheden. Lijkt je dit iets? Bekijk dan de vacature van Hakkers voor meer informatie.

 

Wat ga je doen?

In jouw rol als (Junior) projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de projectbeheersing en het omgevingsmanagement van onze lopende projecten op het gebied van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Je krijgt een heel breed takenpakket met veel gevarieerde opdrachten. Hierdoor zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden.

 

In het begin ben je vooral bezig met het verzorgen van meldingen en werkplannen. Dit doe je in nauw overleg met de uitvoerder. De meldingen die jij maakt zorgen ervoor dat jouw collega’s aan de slag kunnen. Je stelt een plan op met de randvoorwaarden voor een succesvol project.

 

Heb jij de basis onder de knie? Dan ga je verder met risico- en omgevingsmanagement. Dit betekent dat je meer gaat coördineren en minder plannen en verslagen gaat maken. Je wordt dan het aanspreekpunt voor de uitvoering en klant/opdrachtgever ten behoeve van de werkvoorbereiding.

Je bent dan ook verantwoordelijk voor het opstellen van de overall planning van jouw projecten. Verder stel je rapportages op in overleg met de ontwerpers en uitvoerders van een project. Met deze rapportages presenteer je de voortgang van het project aan de opdrachtgever, zodat op de juiste momenten gefactureerd kan worden.

 

Je werkt op het hoofdkantoor in Werkendam. Je komt regelmatig ‘buiten’ voor werkbezoeken en vergaderingen met onze opdrachtgevers. Later krijg je ook de mogelijkheid om 1 tot 2 dagen in de week vanaf de projectlocatie te werken.

 

Het team

Je komt te werken in een gezellig en relatief jong team met drie andere projectcoördinatoren. Je rapporteert voor projecten aan de projectleiding en voor overige zaken rapporteer je aan het hoofd van de afdeling. Hakkers is een platte organisatie waar je veel ruimte hebt binnen je functie om te groeien.

 

Wat breng je mee?

Als (Junior) Projectcoördinator heb je goede communicatie- en schrijfvaardigheden. Jij wordt enthousiast van alle projecten en daar werk je gestructureerd aan. Bovenal heb je interesse om in de wereld van constructieve waterbouw te gaan werken.

 

Verder beschik jij over:

·        Een (bijna afgeronde) hbo-opleiding Civiele techniek

·        Of een mbo-4 opleiding gericht op civiel (grond-, weg-, waterbouw) 

 

Wat bieden wij?

Hakkers biedt jou een afwisselende en brede functie. Daarnaast heb je ook doorgroei- en opleidingsmogelijkheden binnen de functie van Projectcoördinator. 

 

Wat je verder mag verwachten:

·        Goed marktconform salaris;

·        Arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra waaronder 40 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

·        Een auto van de zaak;

·        Een functie voor 40 uur per week;

·        Een prettige informele sfeer in een betrokken sociaal team. Onze kracht als echt familiebedrijf;

·        Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert.

 

Meer weten of direct solliciteren?

Enthousiast over de vacature van (Junior) Projectcoördinator? Reageer dan via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Berrie van de Wiel of Miranda Visser, afdeling HR, via 0183 – 50 11 22.  

Tags: projectcoördinator

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn