← terug naar overzicht

Vacature - Projectcoördinator

Wij zijn op zoek naar een projectcoördinator! Heb jij je HBO opleiding Civiele Techniek (bijna) afgerond en ben je op zoek naar een baan met ontwikkelingsmogelijkheden?Wat ga je doen?

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de projectbeheersing en het omgevingsmanagement van onze lopende projecten.


Projectbeheersing

Je stelt verschillende soorten werkplannen op, actualiseert ze en controleert de opvolging van deze plannen. Je bent het aanspreekpunt voor de uitvoering, klant/opdrachtgever ten behoeve van de werkvoorbereiding. Daarnaast heb je een adviserende rol binnen het projectteam, zowel in tender- als ontwerp en uitvoeringsfase.


Omgevingsmanagement

Je bent verantwoordelijk voor de benodigde documenten, meldingen, ontheffingen en vergunningen. Je woont vergaderingen bij met de klant en samenwerkende bedrijven. Je hebt contact met de opdrachtgever, onderaannemers, stakeholders en bedrijven/bewoners in de nabij gelegen omgeving waarbij je regelmatig op projectlocaties komt. Projectmatig borg je daarnaast de kwaliteit en schat (veiligheids-) risico's in en ondervangt deze.Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met grote zelfstandigheid, waarbij je terecht komt in een jong team met een informele werksfeer. Wij bieden daarnaast ontwikkelingsmogelijkheden binnen en buiten je functie.

 

Wat je verder mag verwachten:

·        Goed marktconform salaris

·        Arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw waaronder 40 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

·        Een auto van de zaak

·        Pensioenregeling

·        Een fulltime functie

·        Ruime opleidingsmogelijkheden

·        Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert

 

Wat breng je mee?

·        Een HBO-opleiding Civiele techniek

·        Uitstekende communicatieve- en schrijfvaardigheid

·       Vermogen om klanteisen en stakeholderswensen te vertalen naar optimale werkmethode


 

Meer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van Projectcoördinator iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Miranda Visser, afdeling HR, via 0183 – 50 11 22.

Tags: projectcoördinator

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn