← terug naar overzicht

Vacature - Lasser / Constructiewerker

Als constructiewerker / lasser werk je in onze (staal)constructie werkplaats in Werkendam aan een grote diversiteit van waterbouwkundige staalconstructies, zoals bruggen, steigers, pontons en afmeervoorzieningen.

Je bent hierbij verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen van constructiedelen onder de daarbij horende kwaliteitseisen, waar nodig in diverse lasposities.

Je haalt je plezier uit werken in teamverband, maar ook zelfstandig vind jij je weg!


Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met grote zelfstandigheid, waarbij je terecht komt in een team met een informele werksfeer. Wij bieden daarnaast ontwikkelingsmogelijkheden binnen je functie en uitstekende arbeidsvoorwaarden! Je valt hierbij onder de CAO voor de Bouwnijverheid.


Jouw profiel:

-Ruime ervaring met las- en constructiewerkzaamheden aan grote (waterbouwkundige) staalconstructies

-MIG/MAG lassen niveau 2 is een pre


Meer weten of direct solliciteren?

Is deze vacature iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Indy.


Over ons

 

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.

 

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

Solliciteren