← terug naar overzicht

Vacature - Uitvoerder

Ga jij als uitvoerder zorg dragen voor de succesvolle realisatie van onze complexe waterbouwkundige projecten? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag werken bij een hecht familiebedrijf? Dan past deze functie zeker bij jou!


Wat ga je doen?

In de functie als uitvoerder ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle organisatie en realisatie van een waterbouwkundig project. Jij bent als uitvoerder onderdeel van de projectorganisatie: je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van je collega’s op het project en je houdt toezicht op de begroting, de gestelde kwaliteitseisen en omgevingsaspecten. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en werkt nauw samen met (en legt verantwoording af aan) onze projectdirectie.


Wat maakt het werken bij ons zo leuk?

Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel en binnen ons familiebedrijf heerst er dan ook een informele sfeer waarin iedereen elkaar kent. Wij hechten waarde aan eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initiatief, daarom is er genoeg ruimte voor eigen ideeën. Daarnaast houden wij bij Hakkers niet van diverse managementlagen, maar hebben we korte lijnen. Je bent gelijk part of the team!


Wat bieden wij?

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een gemotiveerd en hecht team van collega’s die net zo enthousiast worden van de waterbouw als jij! Door de diverse disciplines die wij in huis hebben zijn je werkzaamheden divers, wat het werk afwisselend maakt. Naast het werken aan een divers en complex project, werk je aan jouw toekomst binnen een gezond, stabiel en betrokken familiebedrijf. 


Wat mag je verder verwachten:

·       Goed marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra

·       Auto van de zaak

·       Werkplek op de projectlocatie met ons kantoor in Werkendam als uitvalsbasis

·       Unieke werkervaring als spil in de projectorganisatie van een uniek waterbouwkundig project


Wat breng je mee?

Jij kunt je collega’s motiveren, beschikt over een natuurlijk overwicht en hebt een proactieve houding, ook op het gebied van veiligheid en milieu. Hierdoor ben jij in staat om in een vroeg stadium problemen en kansen te signaleren en hier snel naar te handelen. Bovendien laat jij je niet uit het veld slaan door stress, tijdsdruk of tegenslag. Je houdt je hoofd koel tijdens het project en zorgt ervoor dat het op tijd gerealiseerd is.

Verder vragen wij:

·        Een afgeronde HBO opleiding (richting civiele techniek)

·        Kennis van diverse contractvormen (RAW/UAV, UAV-GC, D&C)

·        In het bezit van veiligheidscursussen zoals: VOL VCA / BHV / DLPMeer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van Uitvoerder iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Indy van Oord – Corporate Recruiter via 0183 – 50 11 22.


Over ons

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

Solliciteren