← terug naar overzicht

Vacature - Schipper / Constructiewerker

Ter versterking van ons team zijn wij voor één van onze werkschepen op zoek naar een ervaren Schipper / Constructiewerker.

In deze functie werk je in een klein team en ben je naast de schipper ook verantwoordelijk voor hei-, hijs-, en constructiewerkzaamheden vanaf het water.


Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met grote zelfstandigheid met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij je terecht komt in een team met een informele werksfeer.

Je valt hierbij onder de CAO voor de Bouwnijverheid.


Jouw profiel:

-Groot vaarbewijs ll

-Ruime ervaring met las- en constructiewerkzaamheden

-Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

-Flexibele werkhouding


Meer weten of direct solliciteren?

Is deze vacature iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Indy.


Over ons

 

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.

 

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn