← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Kwaliteit- en Milieu

De waterbouw heeft jou als medewerker Kwaliteit- & Milieu veel te bieden. Kwaliteitsborging en duurzaamheid zijn aan de orde van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de vacature bij Hakkers.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker Kwaliteit- & Milieu bij Hakkers ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de kwaliteit- en milieusystemen van onze bedrijven: Hakkers, Jetmix en Geotech. In de waterbouw wordt er gewerkt aan omvangrijke projecten met groot materieel als werkschepen en kraanpontons. Het is aan jou om de algemene kwaliteitseisen bedrijfsbreed te borgen en uit te dragen en de milieubelasting te beperken door het ontwikkelen en volgen van een goed beleid.

 

Je beheert ons managementsysteem waarbij je ook zorgt voor het handhaven van onze kwaliteits- en milieucertificeringen en de uitvoering hiervan op onze projecten. Je zorgt dat dit altijd up-to-date is en bereidt tevens de jaarlijkse audits voor. Daarnaast houd je je bezig met interne audits, inspecties & onderzoeken, adviseren & assisteren bij verbetermogelijkheden en borgen & implementeren van processen. Kortom: je werkt aan een continue verbetering van onze bedrijven.

 

Daarnaast valt het thema ‘duurzaamheid’ in jouw takenpakket: Op de CO2-prestatieladder staat Hakkers op trede 5 en wij willen dit graag handhaven. Jij denkt, samen met een aantal andere specialisten, mee over initiatieven om onze uitstoot te verminderen.

 

Je bent onderdeel van een team waarbinnen jij de rol van medewerker Kwaliteits- & Milieu zelfstandig vervult. Jouw directe collega’s houden zich bezig met ons veiligheidsbeleid en projectbeheersing. Je adviseert hen bij het opstellen van kwaliteitsplannen voor onze projecten. Ons moderne kantoorpand in Werkendam wordt jouw vaste basis.

 

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een zelfstandige rol waarin je veel vrijheid hebt. Hakkers is een middelgroot familiebedrijf met korte lijnen. Daardoor kunnen beslissingen snel genomen worden en zie je direct de impact daarvan terug in de praktijk.

De waterbouw heeft veel te bieden aan jou als medewerker Kwaliteit- en Milieu: veel contact met vakgenoten, verschillende disciplines, projectmatige aanpak en een risicovolle branche met groot innoverend vermogen.

 

Wat je verder mag verwachten:

·        Goed marktconform salaris

·        Een functie voor 24-32 uur per week

·        Arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra waaronder 40 vakantiedagen (obv een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld

·        Pensioenregeling

·        Ruime opleidingsmogelijkheden

·        Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert

 

Wat breng je mee?

Een gestructureerde werkwijze met een pragmatische aanpak is de sleutel in deze functie. Daarbij ben je uiteraard nauwkeurig in de administratie en registratie van certificeringen. Je volgt de ontwikkelingen en wijzigende normen en wetgeving binnen ons vakgebied. Je bent in staat invulling te geven aan (duurzaamheids)initiatieven. Je communiceert daarbij op alle niveaus binnen onze organisatie, met collega’s, directie en met externe partijen. Je werkzaamheden voer je zelfstandig en daadkrachtig uit.

 

Op jouw cv staat:

·       Minimaal MBO niveau 4, interesse in Kwaliteit Arbo en Milieu en affiniteit met administratief werk;

·       Bij voorkeur al enig opgedane kennis op gebied van managementsystemen voor kwaliteit en duurzaamheid (minimaal NEN-EN-ISO 9001, NEN-EN-ISO 14001);

·       Relevante werkervaring is een pré;

·       Ervaring in de bouwsector is prettig maar niet noodzakelijk;

 

Meer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van medewerker Kwaliteit- en Milieu iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Berrie van de Wiel of Miranda Visser, afdeling HR via 0183 – 50 11 22.

 

Over ons

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto. 

 

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. 

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

Solliciteren