← terug naar overzicht

Vacature - Hoofd Technische Dienst


Wij zoeken voor onze Materieel – en onderhoudsdienst een Hoofd Technische Dienst!


Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de disciplines Materieel & Onderhoud. Je zorgt voor het (laten) realiseren van technisch onderhoud en constructiewerk aan het materieel en bedrijfsinstallaties en weegt verschillende belangen af om de juiste prioriteiten te stellen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor verantwoorde investeringsplannen en de ontwikkeling en aankoop van zowel klein als groot materieel. 

Het eigen materieelpark bestaat uit ca. 40 stuks groot materieel en is zeer divers: Hei- en baggerkranen, Werkschepen, Boorkranen en hulpmaterieel. Mensen en middelen optimaal inzetten en zorgen voor een maximale beschikbaarheid van het materieel, installaties en apparatuur doe jij dagelijks. Je geeft leiding aan de monteurs en je bent een belangrijke speler en vraagbaak voor onze kraanmachinisten en schippers. Daarnaast is het administratieve proces en het continu optimaliseren daarvan een belangrijk onderdeel van de functie.

Geen dag is hetzelfde en je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat veiligheid zeer hoog op jouw prioriteitenlijst en zorg jij dat alle keuringen en certificeringen op orde zijn.


Als Hoofd Technische Dienst bij Hakkers Groep verwachten wij van jou een open, deskundige en besluitvaardige houding. Jouw specialisme is het Materieel en de dagelijkse bedrijfsvoering van de werf valt onder jouw hoede. Je werkt nauw samen met de eindverantwoordelijke van onze staal – en productiehal(len)

Je hebt daarnaast een belangrijke, verbindende rol binnen het team en binnen de Hakkers Groep. Met jouw input worden optimaal uitvoerbare keuzes gemaakt in bijvoorbeeld tenders of na het aannemen van werk, waardoor risico’s worden beheerst.


Ben jij ons nieuwe Hoofd Technische Dienst?


Dan breng jij dit mee:

Een drive om jezelf te blijven ontwikkelen; je werkt kostenbewust en kan goed plannen en organiseren. Door je communicatieve vaardigheden en leidinggevende capaciteiten zorg je ervoor dat alles in goede banen verloopt. Je hebt affiniteit met (en voelt je één met) de werkvloer en hebt gevoel voor bestaande verhoudingen. Verder beschik je over:

- Minimaal 10 jaren relevante werkervaring;

- Afgeronde technische opleiding MBO/HBO; bij voorkeur werktuigbouwkunde/scheepsbouw of praktijkcursussen (kennis van hydrauliek, pneumatiek, elektra en motorenkennis);

- HBO werk- en denkniveau en een grote mate van zelfstandigheid;

- Aantoonbare leidinggevende ervaring;

- Affiniteit met boor- en heitechnieken.

- Maritieme kennis


Dit bieden wij jou:

- Verantwoordelijke functie bij een stabiel familiebedrijf;

- Een veelzijdige, uitdagende functie binnen de Constructieve Waterbouw;

- Een goed marktconform salaris;

- Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra

- Een informele werksfeer, actieve personeelsvereniging en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

 

Meer weten of direct solliciteren?

 

Kun jij je vinden in het profiel van Hoofd Technische Dienst? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Berrie van de Wiel – HR manager, via 0183 – 50 11 22.

 

 

Over ons

 

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.

 

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

Solliciteren