← terug naar overzicht

Vacature - EMVI-schrijver

Heb jij een winnaarsmentaliteit, werkt je enthousiasme aanstekelijk en wil je met jouw werk bijdragen aan het succes van ons bedrijf? Weet jij daarnaast de wens van de opdrachtgever te achterhalen en te doorgronden en verlies je daarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit niet uit het oog? Dan is de rol van EMVI-schrijver echt iets voor jou!


Wat ga je doen?


EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Dit is een methodiek van opdrachtgevers om onze aanbiedingen niet alleen op kosten maar ook op kwaliteit te beoordelen. Als EMVI-schrijver word jij onderdeel van ons tenderteam en ben je verantwoordelijk voor het kwalitatieve deel van de aanbesteding. Samen met het tenderteam zorg je er op die manier voor dat onze winkansen gemaximaliseerd worden.


Tijdens een tender verzamel je in- en extern de nodige informatie: je neemt interviews af, inventariseert de inhoud van het project en denkt mee aan de aanpak. Jouw omgevingskennis en commerciële inslag combineer je met de financiële kennis van de calculator en de technische kennis van de ontwerper om de winnende aanbieding op te stellen. Belangrijke vraagstukken als “hoe zijn wij de projectomgeving zo min mogelijk tot last?” en “hoe zorgen wij dat we de planning behalen en de risico’s beheersen?” behoren tot de orde van de dag.


Vervolgens schrijf jij als EMVI-schrijver hét aanbestedingsdocument waar onze klanten het meest enthousiast van worden. Je werkt aan meerdere tenders tegelijk voor de duur van enkele weken tot enkele maanden en je bent betrokken vanaf het moment dat de aanvraag bij ons binnenkomt. Je verwerkt alle verzamelde informatie van je collega’s en vertaalt dit naar een overtuigend EMVI-plan, waarmee je ons weet te onderscheiden van onze concurrenten.


Is presenteren jouw ding? Dan krijg je van ons de mogelijkheid om het aanbestedingsplan aan de klant te presenteren en te verdedigen. Overtuig jij de opdrachtgever van jouw aanbieding?


Nadat wij, mede door jouw werk, de aanbesteding hebben binnengehaald, blijf je ook nog betrokken bij de uitvoeringsfase. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van een bewonersbijeenkomst. Zo zie je ook hoe jouw plan in de praktijk tot zijn recht komt.


Wat maakt het werk zo leuk?


Jaarlijks ben jij verantwoordelijk voor zo’n 10 tot 15 verschillende, complexe projecten. Onze organisatie heeft veel verschillende disciplines: hei- en staalconstructiewerk, betonbouw, kust-, oever- en baggerwerk. Deze diversiteit van tenders en projecten zorgt voor afwisseling en elke project kent zijn eigen uitdagingen. Bij grotere en complexere tenders zoeken we ook de samenwerking op met andere bedrijven. Hierdoor is geen één dag is hetzelfde.


Wat bieden wij?


Wij bieden een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie bij een stabiel familiebedrijf. Bovendien denken wij bij Hakkers in mogelijkheden en daarom is er voor jou ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je de kans om een bijdrage te leveren aan de duurzaamheid van onze projecten en is het maatschappelijk belang van ons werk groot. Je werkt namelijk aan spraakmakende projecten die zich altijd afspelen op de grens van land en water; zoals stevige dijken, kustbescherming en kadeconstructies.

 

Wat je verder mag verwachten:


·        Goed marktconform salaris

·        Arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra waaronder 40 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

·        Een auto van de zaak

·        Pensioenregeling

·        Een fulltime functie

·        Ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden, zoals tot de functie van Tendermanager

·        Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert

 

Wat breng je mee?


Je bent praktisch ingesteld en je hebt affiniteit met techniek. Daarnaast beschik je over commercieel inzicht en een echte wil om te winnen. Je bent creatief en komt met originele ideeën en oplossingen voor problemen. Je beschikt over uitstekende mondelingen en schriftelijke vaardigheden en je bent daarmee in staat om de vertaalslag te maken van technisch inhoudelijk naar begrijpelijk en aantrekkelijk. Om een tender te winnen, moet je je goed in kunnen leven in de klant en begrijpen wat hij precies van je vraagt. Daarom neem je geen genoegen met het eerste antwoord, maar vraag je door. Daarnaast moet je ook beschikken over overtuigingskracht, want niet alleen externe partijen moet je overtuigen, maar ook intern moet je jouw collega’s kunnen overtuigen van jouw keuzes.


Op jouw cv staat:


·        Een afgeronde HBO-opleiding (bijv. richting Journalistiek, Civiele Techniek of Commerciële Economie)

·        Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (ervaring met tenders), bij voorkeur in de civiele techniek


Meer weten of direct solliciteren?


Is de vacature van EMVI-schrijver iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Indy van Oord – Corporate Recruiter via 0183 – 50 11 22.

 

 

Over ons


Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.


Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

Solliciteren