← terug naar overzicht

Vacature - Bedrijfsleider Geotech Metals

Ben jij commercieel ingesteld, een geboren leider en heb jij affiniteit met staalbewerking? Dan is de rol van bedrijfsleider binnen Geotech Metals jou op het lijf geschreven!


Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Geotech Metals. Je geeft leiding aan twee collega’s op de salesafdeling en minimaal 5 collega’s in de productiehal. Je stuurt op omzet, kosten en bedrijfsresultaat en legt hierover verantwoording af bij de directie. Je hebt een divers takenpakket waar je naast het overzien van alle bedrijfsprocessen ook zelf verantwoordelijk bent voor de verkoop. Je onderhoudt daarbij het contact met bestaande relaties, maar gaat ook zeker op zoek naar nieuwe klanten in binnen- en buitenland. Ook verwerf je nieuwe kennis over onze producten en diensten en houdt deze op peil om zowel klanten als het eigen personeel te adviseren. Daarbij hou je de markt in de gaten en spring jij in op nieuwe kansen.


Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie gecombineerd met een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wordt iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Als bedrijfsleider kom je terecht in een relatief jong team met een informele werksfeer en korte lijnen.


Verder bieden wij:

·        Goed marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

·        Een auto van de zaak


Wat breng je mee?

Jij hebt ervaring met het verkopen van goederen in binnen- en buitenland, voorraadsystematiek, productiecapaciteit, aftersales en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je bent een netwerker met kennis van zaken en je bent niet bang om het initiatief te nemen. Je hebt een ondernemende werkhouding en motiveert daarmee ook collega’s. Je bent een teamspeler bij uitstek, waardoor mensen prettig met je kunnen samenwerken en je een goede schakel bent tussen je directe collega’s en de directie. Mensen typeren jou als sociaal, gestructureerd, gedreven en creatief.


Verder beschik je over:

- HBO werk- en denkniveau

- Affiniteit met en ervaring in de commercie, civiele techniek en/of staal

- Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (ervaring in een productieomgeving is een pré)


Meer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van Bedrijfsleider van Geotech Metals iets voor jou? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Indy van Oord – Corporate Recruiter – via 0183-501122


Over ons

Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. Door een eigen productie, welke op regelmatige basis wordt beproefd door onafhankelijke laboratoria, staat Geotech Metals altijd garant voor technisch hoogwaardige producten en onderdelen. Bovendien heeft Geotech Metals een breed scala aan zowel praktische als theoretische kennis in bezit.


Geotech Metals is onderdeel van de Hakkers Groep; een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.geotechmetals.com

Solliciteren