← terug naar overzicht

Vacature - Systeembeheerder

Schrik jij niet zo snel van een vastlopende computer en ben je handig met zowel software als hardware? Ben jij daarnaast ook nog eens oplossingsgericht en help je graag je collega's met hun ICT-problemen? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Wat ga je doen?

Als systeembeheerder bij de Hakkers groep heb je een diversiteit aan taken. Je draagt mede zorg voor het onderhouden en optimaal laten functioneren van onze IT-systemen, denk hierbij aan: servers, firewalls, SAN/NAS, switches, verbindingen tussen locaties, werkplekken e.d. Deze systemen zijn verspreid over verschillende bedrijven en diverse locaties. Je werkt mee aan nieuwe vraagstukken en uitdagingen en kan zo een directe bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van onze IT-infrastructuur. Je zorgt er daarnaast voor dat al je collega’s zonder problemen met systemen, computers en software kunnen werken. Bij netwerkproblemen en andere technische complicaties ben jij diegene die handelend optreedt om de problemen op te lossen. Daarnaast ondersteun je onze collega’s en word je een aanspreekpunt binnen de organisatie op het gebied van IT.Wat bieden wij jou?

Binnen ons familiebedrijf zijn de lijnen kort en is de omgang met elkaar informeel. We zijn betrokken en vertrouwen op jou als het aankomt op IT. Je collega’s binnen de Hakkers groep zijn vakkundig, loyaal en gemotiveerd en ons personeelsverloop is laag. Daarnaast bieden we jou een dynamische werkomgeving, waarin iedere dag weer zijn eigen uitdagingen mee brengt.


Wat mag je verder verwachten:

- Goed marktconform salaris

- Arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra

- Goede pensioenregeling

- Een gezellige werksfeer binnen een klein IT team bij een gezonde en groeiende organisatie

- Vrijdagmiddag- en vakantieborrels en een actieve PV die regelmatig activiteiten en een jaarlijks personeelsfeest organiseert (wanneer het weer kan).


Wat neem je mee?

Je bent proactief, voorziet problemen en kunt vervolgens adequaat handelen om deze op te lossen. Je hebt een flexibele werkhouding en een echte hands-on mentaliteit. Ook ben je integer en ga je discreet met informatie om. Daarnaast heb je goede kennis van én ervaring met Windows servers, services, netwerken (on-prem) en de virtualisatie omgeving van VMware.


Verder beschik je over:

- Een afgeronde HBO-opleiding ICT

- Óf een afgeronde MBO-opleiding in de richting van ICT en minimaal 4 jaar relevante werkervaring;

- Enige kennis van Linux servers;

- Proactieve houding waarmee je actief op zoek gaat naar verbeteringen


Meer weten of direct solliciteren?

Enthousiast over de vacature van Systeembeheerder? Reageer dan via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar Indy.


Over ons

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.


Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers. Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

Solliciteren