← terug naar overzicht

Vacature - Administratief medewerker

Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en is administratief werk helemaal jouw ding? Ben je flexibel, accuraat en een echte teamplayer? Dan is de Hakkers Groep op zoek naar jou! 


Wat ga je doen?

Als administratief medewerk(st)er ben je o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie en facturatie. Een enkele keer zal je het secretariaat moet ondersteunen, bijvoorbeeld door het opnemen van de telefoon of het archiveren van facturen. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de (gedigitaliseerde) werkprocessen binnen onze organisatie. Geen één dag is hetzelfde, dus je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een afwisselende functie binnen een jonge, groeiende en informele organisatie. Daarnaast kom je terecht in een team van 7 enthousiaste collega’s, waarin er prettig samengewerkt wordt.


Wat kun je verder verwachten?

- Een goed marktconform salaris;

- Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra;

- Een functie voor minimaal 24 uur per week;

- Goede pensioenregeling

- Een actieve personeelsvereniging die regelmatig verschillende uitjes en borrels organiseert.


Wat breng je mee?

- Diploma MBO niveau 3 of 4, bij voorkeur in de richting van financieel-administratief medewerker

- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; 

- Ervaring met administratief werk is een pré;

 

Meer weten of direct solliciteren?

Is de vacature van administratief medewerk(st)er iets voor jou, reageer dan direct via de solliciteerbutton. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Indy van Oord - corporate recruiter, via 0183 – 50 11 22.

 

Over ons

Op de grens van land en water zijn we helemaal thuis. Onze kennis en ervaring vertalen we in duurzame oplossingen die we zorgvuldig afstemmen op de wensen van opdrachtgevers. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Constructief in waterbouw is dan ook ons motto.

 

Hakkers Groep is een gerenommeerd familiebedrijf met circa 150 medewerkers . Ons hoofdkantoor en eigen werkplaats zijn gevestigd in Werkendam. Dagelijks werken wij aan mooie projecten voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hakkers.com.

 

Solliciteren