Kom je bij Hakkers werken, dan werk je bij een gerenommeerd familiebedrijf met inmiddels ca. 150 medewerkers. Ons moderne hoofdkantoor en eigen werkplaats met haven zijn gevestigd in Werkendam, al bijna 145 jaar werkt (de inmiddels vijfde generatie) Hakkers aan het uitbouwen en innoveren van de organisatie binnen de constructieve waterbouw.


Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en als team leveren onze mensen een belangrijke bijdrage aan ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken bij o.a. Rijkswaterstaat, Provincies, particuliere (haven)exploitanten en petrochemische en watergerelateerde bedrijven.

Voor meer informatie over onze projecten: www.hakkers.com.


Dochteronderneming Jetmix (https://www.jetmix.nl/) is specialist voor alle vraagstukken op het gebied van verankeringen en geboorde funderingspalen. Door in een vroeg stadium mee te denken in het ontwerp en de berekening van de funderingsconstructie, wat doorwerkt tot het uitvoeringsontwerp en de daadwerkelijk uitvoering, kunnen wij het gehele proces in juiste banen leiden.


Met jarenlange ervaring in funderingstechniek is Jetmix specialist in het leveren, aanbrengen en beproeven van ankers en ankerpalen. Daarnaast kunnen reeds aanwezige groutinjectieankers verwijderd worden. Ten slotte is er met de komst van een nieuwe 90 tons funderingsmachine ervaring opgebouwd met het boren van funderingspalen en het (trillingsvrij) drukken van damwanden.